PREDSTAVITEV PODJETJA REAKT

Več kot 15 let zanesljiv in strokoven partner v svetu športnih aktivnosti.

Kot ekskluzivni dobavitelj za dansko blagovno znamko Hummel za Slovenijo in Hrvaško od leta 2008, smo se uveljavili kot pomemben igralec v svetu športa tako na področju maloprodaje in  spletne trgovine, kot tudi in predvsem kot specialisti za svetovanje in izvedbo naročil športne opreme in oblačil za klube, društva in podjetja. Naše delo sega tudi na področje aktivacije sponzorstev in tržnega komuniciranja v športu, kjer z maloštevilno, a izkušeno in prilagodljivo ekipo, zagotavljamo zanesljive rešitve za vaše potrebe. Verjamemo, da je Reakt, d.o.o., zanesljiv in strokoven partner v svetu športa.

Danska blagovna znamka hummel,

simbol vztrajnosti in inovativnosti v športni industriji, je v letu 2023 praznovala 100. obletnico obstoja, s čimer se uvršča med najstarejše športne blagovne znamke.

V tem času so se posvetili ne le razvoju kakovostnih športnih izdelkov, ampak tudi gradnji skupnosti, ki verjame v moč športa kot sredstva za pozitivne spremembe. 

"S športom spreminjamo svet"

Slogan "S športom spreminjamo svet" odraža zavezanost k vključevanju in podpori marginaliziranih skupin, s čimer širijo sporočilo, da je šport resnično za vsakogar.

Z vključitvijo blagovne znamke Newline v hummel družino leta 2018 smo razširili ponudbo na področje teka in kolesarstva, s čimer zagotavljamo, da so kolekcije prilagojene širokemu spektru športnih aktivnosti in potreb.

vir: FC Everton (Instagram profil)

REAKT, D.O.O.

Zanesljiv in strokoven partner

2008
LETO USTANOVITVE
70000
NAKUPOV
100
SODELUJEMO Z VEČ KOT KLUBI IN PODJETJI
1
TRGOVINA
6
ČLANOV EKIPE
16
LET SVETOVANJA IN IZKUŠENJ

Naše prednosti

Zmogljivost in udobje: Naše inovativne tkanine in dizajni zagotavljajo optimalno počutje med vsemi vašimi aktivnostmi.

Vsestranskost: Ne glede na vašo stopnjo angažiranosti v športu, naše kolekcije zadovoljijo vse vaše potrebe.

Cenovna dostopnost: Ponujamo vam vrhunsko skandinavsko oblikovanje po dostopnih cenah.

Trajnostne zaveze: Zavezani smo k uporabi recikliranih in organskih materialov, s čimer prispevamo k čistemu okolju in boljšemu jutri.

Prilagojene rešitve: Razumemo, da je vsaka naš stranka posebna, zato ponujamo individualno prilagojene rešitve.

Hitre in učinkovite dostave: Z našim naprednim skladiščnim sistemom zagotavljamo hitro dostavo vaših naročil.

Ikonična sodelovanja: Ponosni smo na sodelovanja z vodilnimi športnimi organizacijami in klubi, ki odražajo našo zavezanost kakovosti in inovacijam.

Naši partnerji

Danska nogometna zveza, FC Everton in Southampton, Betis Sevilla, Werder Bremen in FC Koeln, evropski rokometni prvaki SC Magdeburg, Norveška rokometna zveza, RK Zagreb, RK Gorenje Velenje in mnogi drugi.

Naše reference

Hisense Gorenje, Premogovnik Velenje, ŠD Krka, d.d., Trimo d.o.o., OMV, d.o.o. ter mnoga druga podjetja in klubi. 16 let sodelovanja z več kot 100 klubi in podjetji v Sloveniji in na Hrvaškem.

Naša ponudba

Naša ponudba je namenjena vsem – od profesionalnih športnikov do ljubiteljev rekreacije, od mladih do starejših. Ne glede na to, ali vas zanimajo osnovni izdelki ali visoko zmogljiva oprema in sodoben dizajn, imata Hummel in Newline nekaj za vsakega športnega navdušenca. Vabimo vas, da odkrijete naše kolekcije in se pridružite #teamhummel na našem skupnem potovanju spreminjanja sveta skozi šport. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli vse, kar potrebujete za vaše športne podvige in vsakodnevno udobje.


Z našim sloganom LET`S PLAY vas vabimo, da zaigramo skupaj.  

Za več informacij in ogled naše ponudbe prebrskajte našo spletno stran ali nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo stali ob strani na vaši športni poti.

Dobrodošli v družini Reakt, d.o.o., kjer skupaj: "S športom spreminjamo svet."

Mitja Gavriloski, direktor