športni copati hummel AERO VOLLEY FLY

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 99,99 €

Akcija: 49,99 €

Cena: 99,99 €

Akcija: 49,99 €

Akcijska cena do: 21. 08. 2020

Hiter predogled

201095 7325, vel: 37-41, prilagojeni posebej za odbojko, lahki, zračni in kvalitetni dvoranski športni copati

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

športni copati hummel AERO VOLLEY FLY

Več pogledov

Podrobnosti

Dvoranski športni copata AERO VOLLEY FLY, ki so razviti posebej za talentirane igralce odbojke, vendar pa bodo nad njimi navdušeni tudi številni rokometaši, predvsem organizatorji igre in krilni igralci. Lahkotnost in hitrost

 Narejeni iz zelo lahke konstrukcije za omogočanje razvoja najvišje hitrosti. Zračen zgornji delom izboljšuje ventilacijo in omogoča lahkotnost gibanja. Gumijast podplat ima odličen oprijem, ki povečuje učinek uporabnika na igrišču..

Športni copati hummel AERO VALLEY FLY zagotavljajo boljšo stabilnost pri menjavah strani in večjo agilnost pri lateralnem gibanju, ki so pri odbojki in rokometu izjemno pogosti. Copati so na zunanji strani obdani s strukturno gumijasto mrežo (CPU Flex Shield), kar daje copatom kompaktnost in vzdržljivost, navkljub lahkim in zračnim materialom. Dvoranski copati hummel Aero Volley FLY ponujajo čvrsto in varno prileganje, ki popolnoma zaobjame vaše stopalo in gleženj. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, AeroFit cona zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo v prednjem delu copat. V osrednjem delu je vgrajen stabilizator srednjega dela stopala. TPU ščitnik pete nudi zelo dobro oporo in stabilizacijo ahilove tetive, ki je za igralce ključnega pomena. Podplat je opremljen s Ultra Twirl in Pivot Pro cono za večjo agilnost menjave smeri gibanja in točke pritiska. EVA podplat pa poskrbi za odlično absorpcijo udarcev in pritiskov - vse to v modernem dizajnu in trendovski barvni izbedbi za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Najbolj prodajano