hummel INVENTUS REACH LX - vrhunski športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 119,99 €

Akcija: 83,99 €

Cena: 119,99 €

Akcija: 83,99 €

Akcijska cena do: 29. 09. 2022

Hiter predogled

207322 2002, vel.: 39-46, nova generacija visokozmogljivih dvoranskih športnih copat

Dostava: brezplačna dostava

* Obvezna polja

Cena: 119,99 €

Akcija: 83,99 €

hummel INVENTUS REACH LX - vrhunski športni copati za dvoranske športe

Podrobnosti

Rokometno opremo smo ponesli na čisto novo raven >> predstavljamo vam dvoranske športne copate hummel INVENTUS REACH LX W! Visoko zmogljivi športni copati nove genearcije, ki so opremljeni z novimi tehnologijami in praktičnimi rešitvami.

Športni copati hummel INVENTUS REACH LX W je zgrajen na naši lstni tehnologiji REACH, ki vam ponuja neverjeten prenos energije, omogoča hitro gibanje in menjave strani, ter visoko zaščito pred udarci. Primerni so za vse vrste igralcev!

Vse to smo združili še s čisto novo kontrukcijo podplata, ki je iz enega kosa in vsebuje veliko utorov, ki zagotavljajo izjemen oprijem, tu pa so še malo globje brazde, ki omogočajo vračanje energije v odskoku.

Zgornji del športnih copat INVENTUS REACH LX W je zelo lahek in vsebuje PERFORMANCE tehnologijo, kar pomeni da je konstrukcija takšna, da se tesno prilega stopalu, kot nogavica, tkanina pa je zelo zračna in zato copati dobro "dihajo".

Še ena novost teh športnih copat je SPLITCAGE ščitnik pete, ta je sestavjen iz notranjega in zunanjega ščitnika, ki odlično stabilizira peto in tako imate bolji nadzor nas stopalom in tudi poškodb gležnjev bo zaradi tega manj.

INVENTUS REACH LX W imajo še eno novost, to pa je posebej oblikovan in ulit notranji vložek ORTHOLITE®. Ta vložek poskrbi za še večje udobje, podporo in izboljšano unisex prileganje. To pomeni, da so copati primerni tako za moške, kot ženske.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

moški dres CORE SS POLY      

Najbolj prodajano