hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

129,99 €
129,99 €

Hiter predogled

201088 1525, vel.:  39-47, dvoranski, lahki, vzdržljivi in visoko zmogljivi športni copati za profesionalce

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe

Več pogledov

Podrobnosti

Zasnovan za lažje in bolj fleksibilno prileganje okoli noge. Predstavljamo novi, 11% lažji Aerocharge HB 220 2.0, ki ima podplat zasnovan na lastni, hummlovi Power Plate tehnologiji za boljšo prožnost ter višji in bolj eksploziven odskok. 

Model je posodobljen z našo novo konstrukcijo  360 ° oprijema.  Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi  premiki ter bistveno izboljšan oprijem  (ti. »sock-fit«), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom.

Zgornji del je oblikovan nekoliko višje (pri čemer ne gre za polvisok copat), s čimer daje stopalu in gležnju dodatno oporo.  Srednji del podplata uporablja Aerotech tehnologijo z mehko EVA peno in EVA »SHOCK« točko za ultimativno absorcijo doskoka.  TPU tehnologija daje dodatno oporo ahilovi tetivi. Ergonomski oblikovan vložek  

Spodnji del podplata dvoranskega copata ima ločena dela na peti za popolno stabilizacijo, oprijem in odskok. V sprednjem delu je PIVOT PRO cona, ki omogoča večjo agilnost pri menjavi smeri. PRO stabilizator v prednjem, stranskem delu copat  zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo lateralnemu gibanj, medtem ko TOP GRIP cona skrbi za popoln oprijem pri ustavljanju, preigravanju in odskoku. Na igrišču ne pušča sledi.  

Trendovske športne copate hummel Aerocharge HB 220 2.0, ki so oblikovani v čistem, minimalističnem  slogu, z zanimivimi 3D efekti nadgradi vrhunski dizajn.

Vsestranski dvoranski copat je izbira za vse športnike, ki na igrišču iščejo in potrebujejo občutek lahkotnosti in neomejene svobode. 

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Najbolj prodajano