PAKET - otroška majica z dolgimi rokavi + hlače hmlGO COTTON

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 66,98 €

Akcija: 34,99 €

Cena: 66,98 €

Akcija: 34,99 €

Akcijska cena do: 4. 03. 2021

Hiter predogled

2020-076, otroški, vel: 146-164 v PAKETU je 1x otroška majica z dolgimi rokavi hmlBRETT in 1x bombažne otroške hlače GO COTTON.

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

* Obvezna polja

Cena: 66,98 €

Akcija: 34,99 €

PAKET - ženska aktivna majica + aktivne hlače FIRST

Več pogledov

Podrobnosti

Vse na enem mestu. Pred vami je posebna ponudba - UGODNI hummel PAKET, ki vsebujeki vsebuje eno otroško majico z dolgimi rokavi hmlBRETT in bombažne hlače GO COTTON.

Pri naročilu paketa izberite željeno velikost otroškege majice in željeno velikost hlač. 

Paket vsebuje:

1. Otroško majico z dolgimi rokavi hmlBRETT

Otroška majica z dolgimi rokavi HMLBRETT kar kima hummel tradiciji, a ima jasne reference na športni dizajn. Kroj te majice je udobem, material je 100 brušen bombažin zaradi tega še moj mehak in prijeten za nošenje. Na sprednji strani te majice z dolgimi rokavi je velik penast hummel print, kar jo naredi še bolj posebno in atraktivno.Na hrbtni strani so natisnjene rdeče hummel puščice.

2. Otroške hlače hummel GO COOTON

V teh mehkih otroških hlačah hummel GO COTTON se bo vsak otrok počutili tako udobno in sproščeno! Mešanica materiala zagotavlja toploto in absorbcijo vlage za lažje gibanje in aktivnosti. V pasu je vrvica za popolno prileganje, ob straneh sta dva žepa, hummel puščice na zadnji strani desne hlačnice, pa dajejo atraktivnost, tem, sicer preprostim trenirka hlačam. Sesatava: 80% bombaž, 20% poliester (sweat), »Regular fit«.

Ostali artikli

PAKET - otroška majica z dolgimi rokavi + hlače hmlGO COTTON      

Najbolj prodajano