PAKET - otroški HOODIE GO LOGO + hlače hmlGO COTTON

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 71,98 €

Akcija: 44,99 €

Cena: 71,98 €

Akcija: 44,99 €

Akcijska cena do: 4. 03. 2021

Hiter predogled

2020-070, otroški, vel: 152-176, v PAKETU je 1x otroški HOODIE GO LOGO temno moder in 1x bombažne, temno modre otroške hlače GO COTTON.

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

PAKET - ženska aktivna majica + aktivne hlače FIRST

Več pogledov

Podrobnosti

Vse na enem mestu. Pred vami je posebna ponudba - UGODNI hummel PAKET, otroški pulover s kapuco GO COTTON LOGO temno modre barve in bombažne, temno modre hlače GO COTTON.

Pri naročilu paketa izberite željeno velikost otroškega puloverja in željeno velikost hlač. 

Paket vsebuje:

1. Otroški pulover s kapuco GO COTTON LOGO - temno moder

Nič ni boljšega od udobnega kapucarja, ko ste v akciji. Izberite ummel GO COTTON pulover s kapuco in imate svojega popolnega partnerja v vsah aktivnh situacijah. Štiri od naših prepoznavnih puščic krasijo oba rokava, na sprednjem delu je tudi velik hummel napis. Ta pulover ima podlogo v kapuci in rebraste robove na rokavih za ohranjanje toplote na svežih jutrih! Sestava: 80% bombaž, 20% poliester (sweat), »Regular fit«

2. Otroške hlače hummel GO COOTON

V teh mehkih otroških hlačah hummel GO COTTON se bo vsak otrok počutili tako udobno in sproščeno! Mešanica materiala zagotavlja toploto in absorbcijo vlage za lažje gibanje in aktivnosti. V pasu je vrvica za popolno prileganje, ob straneh sta dva žepa, hummel puščice na zadnji strani desne hlačnice, pa dajejo atraktivnost, tem, sicer preprostim trenirka hlačam. Sesatava: 80% bombaž, 20% poliester (sweat), »Regular fit«.

Ostali artikli

PAKET - otroška majica z dolgimi rokavi + hlače hmlGO COTTON      

Najbolj prodajano