PAKET - brezšivni športni nedrček FIRST + brezšivna kratke pajkice FIRST

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 54,98 €

Akcija: 32,98 €

Cena: 54,98 €

Akcija: 32,98 €

Akcijska cena do: 13. 02. 2023

Hiter predogled

2022-aw-7, ženski, vel: XS/S-M/L, v PAKETU je 1x ženska aktivna kratka majica hmlFIRST in 1x ženski brešivni nedrček hmlFIRST

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

* Obvezna polja

Cena: 54,98 €

Akcija: 32,98 €

PAKET - ženska aktivna majica + aktivne hlače FIRST

Več pogledov

Podrobnosti

Vse na enem mestu. Pred vami je posebna ponudba - UGODNI hummel PAKET, ki vsebuji brezšivni športni nedrček hmlFIRST in ženske brezšivne kratke hlače hmlFIRST.

Pri naročilu paketa izberite željeno velikost majice in željeno velikost kratkih hlač. 

Paket vsebuje:

1. Ženski brezšivni športni nedrček hmlFIRST

Športni nedrček hummel FIRST je odlična izbira za vadbe visoke intenzivnosti. Je brezšiven in antibakterijski, ter ima podložene košarice. Zaradi izolacijskih vlaken in posebej razvitih ventilacijskih con, bo odlično uravnaval temperaturo. Narejen je iz tkane strukture materialov, kar zagotavlja udobje in poveča zračnost. Poleg tega je brezšiven in ponujajo super udoben občutek. Je antibakterijsko obdelan, zato ga ne perite z mehčalcem. Občutek na koži je zelo prijeten, za dodatno oporo pa je narejen z dvojnim slojem tkanine. Logo in prepoznavne hummel puščice na hrbtni strani, so vpletene. Tako zelo udoben je, da boste pozabile da ga sploh nosite. Super raztegljiv material in brezhiben dizajn hummel  FIRST, ki obdaja telo, ponuja res vrhunsko udobje v vseh situacijah! Perilo se tudi zelo hitro posuši. Aktivno perilo hummel FIRST je tehnološko doveršeno, trpežno in udobno! Uporabljate ga lahko pri vsaki aktivnosti ali pa le kot spodnje perilo. Sestava: 94% najlon, 6% elastan, "Fit & Cool zone"

2. Ženske brezšivne kratke hlače hmlFIRST

Mehke in zelo udobne ženske aktivne kratke hlače hummel FIRST so odlične kot podhlače, kadar imate aktivnosti na prostem, ali pa jih boste vzljubili, kot prijetno podhlače pri vseh vrstah vadb in ob hladnem vremenu in ob hladnem vremenu pod oblačili. Zaradi izolacijskih vlaken in posebej razvitih ventilacijskih con, bodo te hlače odlično uravnavale temperaturo. Narejene so iz tkane strukture materialov, kar zagotavlja udobje in poveča zračnost. Poleg tega so brezšivne in ponujajo super udoben občutek. Aktivne kratke hlače hummel FIRST so tudi antibakterijsko obdelane, zato jih ne perite z mehčalcem. Logo in prepoznavne hummel puščice ob strani hlačnic so vpletene. Super raztegljiv material in brezhiben dizajn hummel  FIRST, ki obdaja telo, ponuja res vrhunsko udobje v vseh situacijah! Perilo se tudi zelo hitro posuši. Aktivno perilo hummel FIRST je tehnološko doveršeno, trpežno in udobno! Uporabljate ga lahko pri vsaki aktivnosti ali pa le kot spodnje perilo. Sestava: 90% najlon, 10% elastan, "Fit & Cool zone"

Ostali artikli

ženska jopa s kapuco hummel GO COTTON ženska majica s kratkimi rokavi hmlFREYA T-SHIRT ženske trenirka hlače hmlHALSI PANTS kratke brezšivne legice z visokim pasom hmlTIF SEAMLESS SHORTS

Najbolj prodajano