Otroške superge ACTUS RECYCLED JR

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 44,99 €

Akcija: 33,74 €

Cena: 44,99 €

Akcija: 33,74 €

Akcijska cena do: 29. 09. 2022

Hiter predogled

213602 4866, vel: 35-38, iz recikliranih materialov, AEROFLEX podplat, EVA vložek, lahki, univerzalni, sestava: tkanina / mikrofibra PU

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

* Obvezna polja

Cena: 44,99 €

Akcija: 33,74 €

Otroške superge ACTUS RECYCLED JR

Več pogledov

Podrobnosti

Predstavljamo vam super lahke in zračne superge hummeACTUS RECYCLED JR, ki so kot nalašč za male raziskovalce, ki so vedno v pogonu.

Otroške superge hummel ACTUS RECYCLED JR so narejene iz recikliranih materialov in njihova proizvodnja je ekološko ozaveščena. Imajo trendovski brezšivni zgordnji del in so zelo udobne in modne.

Narejeni so tako, da so v celoti tkani, brezšivni in imajo varjene ojačitve. Otroški športni copati hummel ACTUS RECYCLED JR so izredno lahki, v podplat pa je vdelana tehnologija Aerotech - sestavljen je iz dveh gumijastih delov, vmes je je EVA vložek, na spodnji strani pa je še posebna masa za boljši oprijem in izboljšenje ravnotežja, ki ne pušča sledi. Te superge majo elastične vezalke, tako da bo obuvanje zares hitro in lahko. Ob strani so naše prepoznavne hummel puščice.

Primerni za športno vzgojo, kot za športni vsakdanji videz.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

otroški pajac hmlHELGO JUMPSUIT otroške japonke FLIP FLOP JR otroški pulover hmlVALERIE LONG SWEATSHIRT otroške pajkice hmlNANNA TIGHTS

Najbolj prodajano