PAKET - moška aktivna majica + hlačke FIRST

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 68,98 €

Akcija: 43,99 €

Cena: 68,98 €

Akcija: 43,99 €

Akcijska cena do: 3. 11. 2020

Hiter predogled

2020-002-, moški, vel: XS/S-Xl/XXL, v PAKETU je 1x aktivna majica z dolgimi rokavi, 1x aktivne kratke hlače

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

* Obvezna polja

Cena: 68,98 €

Akcija: 43,99 €

PAKET - moška aktivna majica + hlačke HERO

Več pogledov

Podrobnosti

Vse na enem mestu. Pred vami je posebna ponudba - UGODNI hummel PAKET, ki vsebuje moško aktivno majico z dolgimi rokavi, GRATIS pa dobite še aktivne kratke hlače hummel FIRST.

Pri naročilu paketa izberite željeno velikost majice in hlačk. 

Paket vsebuje:

1. moška aktivna dolga majica hummel FIRST - aktivno perilo

Mehka in zelo udobna aktivna majica z dolgimi rokavi hummel FIRST je odlična kot podmajica, kadar imate aktivnosti na prostem, ali pa jo boste vzljubili, kot prijetno majico pri vseh vrstah vadb in ob hladnem vremenu pod oblačili.

Zaradi izolacijskih vlaken in posebej razvitih ventilacijskih con, vas bo ta majica hkrati grela in prezračevala. Narejena iz tkane strukture materialov, kar zagotavlja udobje in poveča zračnost. Poleg tega je brezšivna in ponuja super udoben občutek. Majica je tudi antibakterijsko obdelana, zato je ne perite z mehčalcem. Logo in prepoznavne hummel puščice na rokavih so vpletene. Super raztegljiv material in brezhiben dizajn hummel  FIRST, ki obdaja telo, ponuja res vrhunsko udobje v vseh situacijah! Perilo se tudi zelo hitro posuši. Aktivno perilo hummel FIRST je tehnološko doveršeno, trpežno in udobno! Uporabljate ga lahko pri vsaki aktivnosti ali pa le kot spodnje perilo.

2. moške aktivne kratke hlače FIRST - aktivno perilo hummel

Mehke in zelo udobne aktivne kratke hlače hummel FIRST so odlične kot podhlače, kadar imate aktivnosti na prostem, ali pa jih boste vzljubili, kot prijetno podhlače pri vseh vrstah vadb in ob hladnem vremenu pod oblačili.

Zaradi izolacijskih vlaken in posebej razvitih ventilacijskih con, bodo te hlače odlično uravnavale temperaturo. Narejene so iz tkane strukture materialov, kar zagotavlja udobje in poveča zračnost. Poleg tega so brezšivne in ponujajo super udoben občutek. Aktivne kratke hlače hummel FIRST so tudi antibakterijsko obdelane, zato jih ne perite z mehčalcem. Logo in prepoznavne hummel puščice ob strani hlačnic so vpletene.

Ostali artikli

PAKET - ženska aktivna majica + hlačke FIRST      

Najbolj prodajano