PAKET - ženski brezšivni top hmlCI + kratke pajkice GRATIS

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 52,98 €

Akcija: 29,99 €

Cena: 52,98 €

Akcija: 29,99 €

Akcijska cena do: 29. 10. 2021

Hiter predogled

2021-aw-22, ženski, vel: XS-XL, v PAKETU je 1x ženski brezšivni top hmlCI in 1x ženske kratke hlače CORE HIPSTER.

Dostava: Cena dostave je 4.6 €.

* Obvezna polja

Cena: 52,98 €

Akcija: 29,99 €

PAKET - ženska aktivna majica + aktivne hlače FIRST

Več pogledov

Podrobnosti

Vse na enem mestu, brez dodatnega klikanja. Za vas smo sestavii UGODNI hummel PAKET, ki vsebuje ženski brezšivni top brez rokavov hmlCI in ženske kratke pajkice CORE COTTON HIPSTER, ki jih pri nakupu prejmete GRATIS.

Pri naročilu paketa izberite željeno velikost topa in željeno velikost kratkih hlač. 

Paket vsebuje:

1. Ženska brezšivna majica brez rokavov hmlCI SEAMLESS TOP

Ženski top hmlCI SEAMLESS TOP je super udobna, mehka, raztegljiva in tako prijetna majica brez rokavov. Odlično se obnese v prostem času, kot tudi pri različnih športnih aktivnostih, kot je tek, fitnes, zumba ipd. Izdelana je iz mešanice kvalitetnih materialov. Popolnoma se prilagaja telesu, je hitro sušeča in antibakterijsko obdelana, ter nam nudi maksimalno udobje. Ravno zaradi vseh teh lastnosti jo prištevamo k našim najboljšim brezšivnim majicam, ki so tako zelo vsestranske. Zagotovite si jo še vi! Model je visok 173 cm in nosi velikost S. Sestava: 52% poliamid, 42% poliester & 6% elastan,  "Tight fit".

2. Ženske kratke hlače CORE COTTON HIPSTER

Oprijete, bombažne in zelo udobne kratke hlače za ženske hummel CORE VOLLEY COTTON HIPSTER so odlične kadar imate aktivnosti na prostem, ali pa jih boste vzljubile, kot prijetne podhlače pri vseh vadbah ali pod ženskimi krili. Ženske kratke hlače hummel CORE VOLLEY COTTON HIPSTER so zelo vsestranske kratke hlače, ki ti bodo prišle prav v veliko situacijeh ne samo pri odbojki. Na strani hlačnice je mali hummel čmrlj, atraktivni izgled, pa jim da še elastika v pasu. So odlična izbira za ekipne športe, tek ali fitnes. Zagotavljajo najboljšo zračnost, uravnavanje vlage in elastičnost. Zaradi hipster kroja te kratke hlače hummel® ne bodo prekinile vaše igre in bodo poenostavile vaš videz. Sestava: 90% bombaž / 10% elastan, "Tight fit"

Ostali artikli

PAKET - ženska kratka majica + kratke hlače hmlACTION COTTON WOMAN PAKET - 2 x ženska majica hmlSIMONE + kratke pajkice CORE HIPSTER    

Najbolj prodajano