PAKET - ženska brezšivna majica + brezšivne kratke hlače hmlFIRST

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 62,98 €

Akcija: 39,67 €

Cena: 62,98 €

Akcija: 39,67 €

Akcijska cena do: 16. 12. 2022

Hiter predogled

2022-aw-8, ženski, vel: XS/S-M/L, v PAKETU je 1x ženska aktivna kratka majica hmlFIRST in 1x ženske brešivne kratke hlače hmlFIRST

Dostava: Cena dostave je 2.5 €.

* Obvezna polja

Cena: 62,98 €

Akcija: 39,67 €

PAKET - ženska aktivna majica + aktivne hlače FIRST

Več pogledov

Podrobnosti

Vse na enem mestu. Pred vami je posebna ponudba - UGODNI hummel PAKET, ki vsebuje žensko aktivno kratko majico hmlFIRST in ženske brezšivne kratke hlače hmlFIRST.

Pri naročilu paketa izberite željeno velikost majice in željeno velikost kratkih hlač. 

Paket vsebuje:

1. Ženska aktivna kratka majica hmlFIRST

Mehka in zelo udobna aktivna majica s kratkimi rokavi hummel FIRST je odlična kot podmajica, kadar gre za aktivnosti na prostem, ali pa jo boste vzljubili, kot prijetno majico pri vseh vrstah vadb n ob hladnem vremenu pod oblačili. Zaradi izolacijskih vlaken in posebej razvitih ventilacijskih con, vas bo ta majica hkrati grela in prezračevala. Narejena iz tkane strukture materialov, kar zagotavlja udobje in poveča zračnost. Poleg tega je brezšivna in ponuja super udoben občutek. Majica je tudi antibakterijsko obdelana, zato je ne perite z mehčalcem. Logo in prepoznavne hummel puščice na rokavih so vpletene. Super raztegljiv material in brezhiben dizajn hummel  FIRST, ki obdaja telo, ponuja res vrhunsko udobje v vseh situacijah! Perilo se tudi zelo hitro posuši. Aktivno perilo hummel FIRST je tehnološko doveršeno, trpežno in udobno! Uporabljate ga lahko pri vsaki aktivnosti ali pa le kot spodnje perilo. Sestava: 90% najlon, 10% elastan, "Fit & Cool zone"

2. Ženske brezšivne kratke hlače hmlFIRST

Mehke in zelo udobne ženske aktivne kratke hlače hummel FIRST so odlične kot podhlače, kadar imate aktivnosti na prostem, ali pa jih boste vzljubili, kot prijetno podhlače pri vseh vrstah vadb in ob hladnem vremenu in ob hladnem vremenu pod oblačili. Zaradi izolacijskih vlaken in posebej razvitih ventilacijskih con, bodo te hlače odlično uravnavale temperaturo. Narejene so iz tkane strukture materialov, kar zagotavlja udobje in poveča zračnost. Poleg tega so brezšivne in ponujajo super udoben občutek. Aktivne kratke hlače hummel FIRST so tudi antibakterijsko obdelane, zato jih ne perite z mehčalcem. Logo in prepoznavne hummel puščice ob strani hlačnic so vpletene. Super raztegljiv material in brezhiben dizajn hummel  FIRST, ki obdaja telo, ponuja res vrhunsko udobje v vseh situacijah! Perilo se tudi zelo hitro posuši. Aktivno perilo hummel FIRST je tehnološko doveršeno, trpežno in udobno! Uporabljate ga lahko pri vsaki aktivnosti ali pa le kot spodnje perilo. Sestava: 90% najlon, 10% elastan, "Fit & Cool zone"

Ostali artikli

ženska brezšivna majica hmlTIF SEAMLESS TOP ženski brezšivni top hmlCLEA SEAMLESS TOP brezšivni nedrček hmlMT SAGA SEAMLESS SPORTS TOP brezšivne pajkice hmlMT SAGA SEAMLESS MW TIGHTS

Najbolj prodajano