LET`S PLAY

Potopite se v svet danske blagovne znamke Hummel, ki je že stoletje sinonim za šport, prijateljstvo in inovacije.

Podjetje Hummel, ustanovljeno leta 1923, si je ustvarilo edinstveno tržno nišo na trgu športa in življenjskega sloga ter združilo svojo bogato dediščino z usmerjenostjo v prihodnost. Tukaj je potovanje skozi izjemno zgodovino in etos Hummla, znamke, ki verjame, da: »S športom spreminjamo svet!« (»Change the world through Sport«)

Zapuščina inovativnosti in timskega duha

Od zgodnjega razvoja ene od prvih nogometnih kopačk Alberta Messmerja, je bil Hummel vedno v ospredju športnih inovacij. 

Bernhard Weckenbrock je leta 1956 z uvedbo ikoničnih puščic utrdil identiteto Hummla, zaradi česar je postal prepoznavna znamka tako na igrišču kot tudi izven njega. Hummlov značaj opredeljujejo skupinsko delo, pogum in (danski) duh enakosti in vključenosti. Ta etos je očiten v vsakem izdelku, sponzorstvu in pobudi, ki se jih loti blagovna znamka Hummel.

Desetletja športne odličnosti

Hummlovo potovanje skozi stoletje je zaznamovano s pomembnimi mejniki, ki odražajo predanost športu in njegovo sposobnost prilagajanja in uspeha.

Od sponzoriranja nemške ekipe Duisburg leta 1968 do lansiranja svoje prve kolekcije športnih oblačil leta 1969, je hummel dosledno premikal meje tega, kar lahko športna znamka doseže. Sponzorstvo danske reprezentance leta 1979, partnerstvo, ki je trajalo do leta 2004, poudarja Hummlovo globoko povezanost z nacionalnim ponosom in športno odličnostjo.

Sila, ki postavlja trende

Pod novim lastništvom holdinga Thornico, je leta 1999 Hummel vstopil v novo obdobje s Christianom Stadilom na čelu.

 Stadilova vizija je na modni trg ponovno uvedla Hummlov prvotni športni slog in znamko uveljavila kot oblikovalko trendov na področju športnih oblačil. Praznovanje 90. obletnice leta 2013 s ponovno uvedbo retro sloga in osvežitve arhivskih stilov in modelov, je pokazalo sposobnost znamke hummel, da spoštuje svojo preteklost in hkrati gleda v prihodnost.

Globalna partnerstva in družbeni vpliv

Nedavno zgodovino podjetja Hummel zaznamujejo pomembna sponzorstva in pobude, ki odražajo njegov globalni doseg in družbeno zavest.

Od sponzoriranja španskega velikana Real Madrid ob koncu 80-let, prek škotskega Rangers F.C. leta 2018, sponzoriranja IHF in EHF, obeh mednarodnih rokometnih zvez, do številnih nogometnih zvez in klubov v zadnjih letih kot so: Danska, Everton, Southampton, Betis Sevilla, FC Koln, Werder Bremen, hummel pušča pečat na svetovnem športnem prizorišču. Zavezanost blagovne znamke k inkluzivnosti in opolnomočenju je bila dodatno izkazana, ko  je kot uradni partner sodeloval na Svetovnem ponosu v Kopenhagnu 2021 in EuroGames.

Prihodnost, zgrajena na dediščini in inovacijah

Ko hummel stopa v prihodnost, še naprej neguje svojo dediščino, hkrati pa premika meje inovativnosti in družbene odgovornosti.

Odprtje nove vodilne trgovine v Aarhusu in združitev vseh hummelvih blagovnih znamk pod eno streho leta 2022 pomeni novo poglavje v hummlovi zgodbi. Hummel je pripravljen na nadaljnjo rast in vpliv.

LET`S PLAY

Hummlovo poslanstvo je spremeniti svet s športom, igro za igro. S 100-letno dediščino Hummel vabi vse, da se pridružijo praznovanju športa, timskega dela in prizadevanja za družbene spremembe. Ne glede na to, ali je na igrišču ali v skupnosti, Hummel verjame v moč športa, da združuje, navdihuje in ustvarja razliko. Igrajmo se in skupaj spreminjamo svet skozi šport.

HISTROY IS WHAT WE DO NOW

Change the world through Sport

1923
leto ustanovitve
1000
in več sponzorstev
45
izpeljanih KARMA projektov
50
prisotni na (več kot) tržiščih
4
znamke pod eno streho
40
(več kot) kolekcij
hummel

hummel Company Karma

Hummel Company Karma vključuje 3PM (people, planet, purpose & materials). Več izveš zgoraj

1535 klubov - en reprezentančni dres 🔴⚪️

Predstavljamo danski dres za Euro 2024, s čimer se poklonimo vsem lokalnim nogometnim klubom. Na notranji strani je natisnjeno ime vsakega kluba, ki ujame duh živahne skupnosti danskega nogometa. 
Čisto prvi koraki na igrišče domačega kluba, kjer so se tkala prijateljstva in uresničevale sanje. Združeni v naši ljubezni do te male usnjene žoge – bistva veselja in enotnosti, tukaj so začeli nacionalni heroji in tukaj se rojevajo zvezde jutrišnjega dne.